Welkom op de website van Handbalvereniging S.V.B.O.

Onze handbalvereniging bestaat sinds 04-06-1950 en is gevestigd in Barger-Oosterveld.

Corona update liggend

Update Coronamaatregelen per 06-11-2021

Dinsdag 2 november jl. was er weer een persconferentie van de minister-president Mark Rutte en minister Hugo de Jonge. Helaas gaat het met de ontwikkelingen als gevolg van COVID-19 nog niet goed. Daarom zijn er ook voor sport nieuwe maatregelen aangekondigd die per zaterdag 6 november ingaan.

Hierbij informeren wij u over de maatregelen zodat u zich hierop optimaal kunt voorbereiden.

De belangrijkste wijzigingen voor sport vanaf 6 november a.s.

• De belangrijkste basisregels blijven van kracht, waaronder het dringende advies om voor en na het sporten 1,5 meter afstand van anderen te houden.
  • Bij het betreden van een binnen locatie op een sportlocatie geldt dat een Corona Toegangsbewijs (CTB) verplicht is vanaf 18 jaar.
  • Dit geldt dus voor de volledige binnensport en ook voor kleedkamers, toiletten en kantines.
  • Dit geldt voor sporters en publiek.
  • Voor publiek bij professionele sportwedstrijden (Dames 1) geldt een verplichte CTB-check vanaf 13 jaar.
  • Voor mensen met een functie op of in de sportaccommodatie geldt de CTB-verplichting niet. Dat betreft o.a. professionals, trainers/coaches (ook van de uitclubs), vrijwilligers, etc.
  • Ouders en begeleiders die meerijden naar uitwedstrijden, moeten als publiek wel een CTB tonen.

We moeten er samen doorheen en laten we samen de verantwoordelijkheid nemen.

Houd moed en hou vol!